ózonos fertőtlenítés a földet körülvevő ózonréteg

SzabÓzon – Professzionális Ózonozás

Ózonozás – A SzabÓzon professzionális szolgáltatása

Az ózonozás a fő profilunk, melyet azért választottunk, mert kiemelten fontosnak gondoltuk környezetünk higiéniáját. Nemcsak a kialakult járványügyi helyzetben, hanem az átlag hétköznapok során is oda kell figyelnünk a higiéniára. Emellett szeretjük az innovatív, modern eszközöket, így tökéletes választásnak bizonyosult az ózonozás, mely egyre szélesebb körben örvend nagy népszerűségnek. A vállalkozás alapításának ötlete és maga a vállalkozás is a 2020-as pandémiának köszönhető.

Korokozómentes környezet ózonos fertőtlenítéssel

Egyre inkább üti fel a fejét a fertőzés az ország területén, szociális intézményekben, iskolákban, óvodákban, munkahelyeken, közlekedési eszközökön, valamint a szállítóiparban, az idegenforgalomban és a szállodaiparban, számos más terület mellett. Mi is ezen szeretnénk segíteni, ha csak kis léptékben is. A személyes környezet – legyen az otthoni vagy más rendszeresen használt terület – fertőtlenítésének elvégzésével ez lehetséges.

Mivel jelen technológia teljesen vegyszermentes, így alkalmazása után nem marad hátra semmilyen káros vagy veszélyes vegyszermaradvány.  Az ózonozás ezért is előnyösebb más, hagyományos és ipari tisztítószerekkel szemben, mivel kellemetlen szagot sem hagy maga után.

Vigyázzunk egymásra ózonozással

Védőburkot nem tudunk mindenki köré létrehozni. De segítségünkkel és a munkánkkal közvetlen környezetét és annak belső terét 99,99%-ig kórokozó mentessé tudjuk tenni ózonos kezeléseinkkel. A megoldás biztonságos és vegyszermentes. Az ózon, amit a generátor termel mindenhova képes eljutni, ahová a levegő. Az így elért területeken tökéletesen kifejti fertőtlenítő hatását.

Az ózon a klórnál 3000-szer hatékonyabban pusztítja el a vírusokat, baktériumokat, kellemetlen szagokat, továbbá a penészgombát, a cigarettafüstöt (phenol) és a dohszagot.

Hogyan működik a SzabÓzon, ózonozás

Kezeléseink egyszerűen igénybe vehetők egy telefonos vagy emailes egyeztetés, ajánlattétel és végül megrendelés után. A kiválasztott szolgáltatást a kívánt helyen technikusunk végzi el. A megrendelő által biztosított és élőlényektől mentes helyszínen a körülményeknek (szennyezettség foka, helyiség mérete, stb.) megfelelően beállítja a generátort.

Az ózonozással végzett kezelés után a megrendelő azonnal birtokba veheti az objektumot. Élvezze a kórokozómentes, tiszta környezetet, melyet a SzabÓzon professzionális szolgáltatásával biztosít az Ön számára!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Szabózon 2020 ©